MegaTel TV paketi

Naročite najcenejšo in najboljšo programsko shemo MegaTel, ki jo lahko prilagodite vašim potrebam ter jo spremljate kjerkoli in kadarkoli.

* Vse cene so v EUR, vsebujejo DDV in veljajo ob vezavi za 24 mesecev.

** V sodelovanju in v skladu s splošnimi pogoji KaTe Nova Gorica. Vse cene so v EUR, vsebujejo DDV in veljajo ob vezavi za 24 mesecev.

Spremljanje tv vsebin še nikoli ni bilo tako enostavno

Z zamikom

Z zamikom

Svojih priljubljenih vsebin vam ni več treba spremljati takrat, ko so dejansko na sporedu, ampak ko vam to najbolj odgovarja! Z MegaTel interaktivno televizijo ne boste nikoli več zamudili vaše najljubše serije, oddaje ali filma, saj lahko vsebine enostavno previjete nazaj za obdobje enega tedna.

Naprave po vaši izbiri

Naprave po vaši izbiri

Z MegaTel interaktivno televizijo lahko sami izberete napravo, preko katere vam v danem trenutku najbolj ustreza gledati izbrane TV vsebine. Spremljajte vaše najljubše televizijske programe s pomočjo televizije, računalnika, pametnega mobilnega telefona ali tablice!

Android TV sprejemnik

Android TV sprejemnik

Potrebujete tudi Android TV sprejemnik, kjer direktno spremljate MegaTel TV pakete? Zaokrožite storitve interaktivne televizije z nakupom televizijskega sprejemnika po vaši meri pri enem od naših partnerjev.

Obstoječi TV sprejemnik

Obstoječi TV sprejemnik

MegaTel interaktivno televizijo lahko spremljate tudi na vašem obstoječem TV sprejemniku z dodatno škatlico MegaTel komunikator, ki omogoča sodobnejši ogled televizijskih programov.

V vseh državah EU

V vseh državah EU

Ste na počitnicah v tujini ali poslovni poti, pa se vam gleda televizija? MegaTel interaktivno televizijo lahko pod istimi pogoji kot doma gledate tudi v tujini.

Najboljša uporabniška izkušnja

Nominacija za najboljšo uporabniško izkušnjo v Adriatic regiji

Glejte v živo ali prenesite aplikacijo Mega TV na svojo pametno napravo.

Google Play Mega TV na App Store-u