Predstavitev podjetja

Podjetje Mega M d.o.o. z blagovno znamko MegaTel je operater IP in mobilne telefonije, ponudnik dostopa do interneta, celovitih rešitev računalništva v oblaku (virtualna pisarna), interneta stvari (IoT), naprednih lojalnostnih rešitev ter rešitev mobilnega poslovanja kot tudi aktivni akter eMobilnosti v Sloveniji. Več

Naša misija

Naša misija

Soustvarjati varno digitalno in planetu prijazno prihodnost.

Naš načrt

Naš načrt

Sistematično graditi ekosistem trajnostno naravnanih storitev in rešitev na področju digitalnega povezovanja in eMobilnosti.

Naša vizija

Naša vizija

Tehnološki leader za pametno povezljivost in trajnostno sodelovanje, kjerkoli, kadarkoli ter na katerikoli napravi v EU.

Vodstvo podjetja

Lastnika in tudi glavna generalna direktorja sta brata Matej in Miran Meža, ki sta magistrirala s področja Elektrotehnike, smer Telekomunikacije.

mag. Matej Meža, univ. dipl. inž. el.

mag. Matej Meža, univ. dipl. inž. el.

Generalni direktor / CEO

Ob ustanovitvi podjetja smo se zavestno odločili, da bo naše delovanje stabilno, odgovorno in trajnostno naravnano. Takšna zaveza je ustrezno zagotovilo našim zaposlenim in našim poslovnim partnerjem za jasno in predvidljivo poslovno okolje. Našim kupcem takšna zaveza zagotavlja uporabniku prijazne digitalne storitve in rešitve. Načini, s katerimi se lotevamo reševati poslovne izzive, temeljijo na okolju prijaznih in energetsko učinkovitih rešitvah.

Generalni direktor

mag. Miran Meža, univ. dipl. inž. el.

Generalni direktor / CEO

Storitve, ki jih tržimo, moram najprej uporabljati sami, živeti z njimi, jih dograjevati do te mere, da so uporabnikom razumljive, prijazne, uporabne in jih šele nato plasirati na globalni trg. V skladu z našo strategijo sistematično gradimo ekosistem trajnostno naravnanih storitev in rešitev na področju digitalnega povezovanja in eMobilnosti, vse skupaj zaokroženo pod blagovno znamko MegaTel.

Organigram podjetja

 1. Vodstvo podjetja

  1. Prodaja in Marketing

   1. Podpora prodaji

   2. B2B

   3. B2C

   4. Marketing

  2. R&D

   1. Centrala za VoIP telefonijo

   2. Zaračunavanje in upravljanje

   3. Razvoj aplikacij

  3. Podpora

   1. 3. Nivo – Podpora za težje incidente

   2. 2. Nivo – Podpora na terenu

   3. 1. Nivo – Klicni center

  4. Podporne službe

   1. Računovodstvo

   2. Pravni oddelek

   3. Kadrovska služba

Karierni razvoj

Postanite del izkušene, dinamične in mednarodne ekipe podjetja Mega M. Sprejmite nove karierne izzive dela s tehnološko dovršenimi rešitvami ter uporabnikom prijaznimi rešitvami.